To w pełni zmielona, 100% mięsna konserwa z kawałków wołowiny, żołądków i podrobów. Produkt może zawierać kości.
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
(edytuj w module Customer Reassurance)
Seria karm w puszkach TIM charakteryzuje się doskonałymi wartościami odżywczymi i dietetycznymi, wysoką zawartością magnezu, który wpływa na prawidłowe funkcjonowanie mięśni i nerwów, a także sodem i wapniem, które korzystnie wpływają na wzmocnienie kości i stawów. Wszystko w naturalnej postaci.
Zawiera wołowinę, która charakteryzuje się wysoką zawartością niezbędnych aminokwasów, żelaza i witaminy B2. Zawiera również białko, które wpływa na wzrost mięśni. Wspomaga mięśnie żucia i korzystnie wpływa na kondycję i sierść.
Dieta psa powinna być zbilansowana, idealne jest połączenie mięsa z podrobami, które zawierają ważne witaminy i substancje.
Żwacze są źródłem wapnia, fosforu i składników odżywczych, które korzystnie wpływają na stawy, zawierają bardzo mało tłuszczu. Zawierają również cenne bakterie, które wzbogacają mikroflorę jelitową psa, co przyczynia się do lepszego trawienia.
Kości w puszkach nie są niebezpieczne, dzięki sterylizacji pod wysokim ciśnieniem i w wysokiej temperaturze są całkowicie miękkie i można je rozgnieść palcami.
Kości są ważnym elementem diety zwierząt domowych, ponieważ zawierają cenne minerały. Podając karmę w puszkach zawierającą kości, hodowcy nie muszą kupować dodatkowych witamin zawierających minerały.
Karma w puszkach TIM jest odpowiednia dla zwierząt w każdym wieku i każdej rasy.
Wszystkie nasze produkty są naturalne i nie zawierają barwników, aromatów, konserwantów, chemikaliów, zbóż, ryżu ani soi. Receptury zostały opracowane przez lekarza weterynarii i założyciela firmy, dr Jiříego Sokola.
Karma w puszkach FALCO ma okres przydatności do spożycia wynoszący 3 lata. W lodówce można ją przechowywać przez około 7 dni lub dłużej, według własnego uznania.
Składniki: Mięso i produkty uboczne pochodzenia zwierzęcego (podroby wołowe, podroby wieprzowe, żwacze, wołowina)
Cechy jakościowe: białko surowe 16%, tłuszcz surowy 11%, włókno surowe 0,5%, popiół surowy 2,5%, wilgotność 70%, wysoka naturalna zawartość witamin (A, E, D) i aminokwasów (lizyna, metionina, cystyna)
check_circle
check_circle
Komentarze (0)
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Zgłoszenie wysłane
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane